Referenser

Tidningsproduktioner

Tidningen Miljö&Hälsa
2005-2018

Ansvar för; att göra 2-3 intervjuer per nummer, skriva artiklar, göra reportage, leta upp och producera notiser, redigera text och bild inklusive bildbehandling och tryckoptimering för offsettryck på blankt och matt papper. Som avslutning skickade jag en tryckfärdig pdf till tryckeriet. Vi hann byta tryckeri vid ett tillfälle. Det senaste tryckeriet var Ågrenshuset i Bjästa. 

Se och läs artiklar och reportage på redigerade sidor
ur tidningen Miljö&Hälsa här >>

 

Forshaga IF Fotbollstidning FORSHAGABOLLEN
2011 –

Ansvar för; intervjuer, artiklar, reportage, notiser, redigering, bildbehandling och tryckoptimering för offsettryck på dagstidningspapper. Här har jag samarbetat med VFs tryckeri i Karlstad ända till 2018 då trycket fick läggas hos ett nytt tryckeri. 

 

Socialdemokraterna Forshaga Ullerud
valtidning 2018

Ansvar för; redigering och bildbehandling, viss text och tryckoptimering för offsettryck på dagstidningspapper. Tryckeriet som tryckte denna tabloidtidning var en ny bekantskap för mig. 

 

ForshagaDejeNytt.se

Nät-tidningen med lokalt innehåll från Forshaga och Deje är byggd av Monkybusiness och innehållet har jag fyllt på med. Den allra första versionen hette från början forshaga.org och den uppstod hösten 2008. Under åren har den bytt domän och namn till forshagabloggen.se under en period. Sedan januari 2015 har den haft nuvarande namn forshagadejenytt.se .

Artiklar och reportage på forshagadejenytt.se

Mina artiklar och reportage på ForshagaDejeNytt.se kommer oftast från Värmlandsbygden. Det är en papperstidning som kommer ut en gång i veckan och där jag har ett uppdrag att skriva artiklar och reportage från Forshaga. Värmlandsbygden är i huvudsak en prenumererad tidning men den finns att köpa som lösnummer på vissa platser runt om i Värmland. I Forshaga köper du den hos Cvea Media AB på Storgatan 34.

 

Naturaktuellt

Naturskyddsföreningen Forshaga kretsblad som jag ansvarat för.

Ansvar för; artiklar, reportage, foto, bildbehandling och redigering, tryckoptimering för digitaltryck som gjordes hos Forshaga kommun.

 

Frilansuppdrag

Värmlandsbygden 2010 –

Ett återkommande frilansuppdrag. Det är främst den sida i tidningen som har innehåll från Forshaga som jag har uppdrag att skriva för. Men det har även gjort reportage från bland annat Munkfors, Kil, Storfors och Filipstad.

De flesta av de artiklar jag skrivit för Värmlandsbygdens Forshagasida finns på ForshagaDejeNytt.se

 

Annonsproduktion

Under några år arbetade jag med annonsproduktion för GV-nytt. Där producerade jag annonser i MAC-miljö.