Redaktion

Jag gör alla moment som redaktör, från innehållsplanering till intervjuer, artiklar, reportage, redigering, bildbehandling med mera. När mitt arbete är färdigt har jag skapat en tryckfärdig pdf som är färgoptimerad och anpassad för tryckeriets maskineri.

mohbanner_tidningar250bMiljö&Hälsa
…har jag varit redaktör för sedan december 2005 då jag tog över uppdraget efter Sten Slottner som rekommenderade mig för uppdraget.Tidningen Miljö&Hälsa ges ut av Yrkesföreningen Miljö och Hälsa, den är föreningens medlemstidning för miljö- och hälsoskyddsinspektörer, tidningen har fokus på deras arbete. Det handlar till exempel vatten och avlopp, livsmedelstillsyn, miljöskydd, kemikaliesäkerhet och allt möjligt annat på området miljö och hälsoskydd.
Vill du annonsera? Klicka här! 

ForshagaBollen
Forshaga IFs fotbollssektions årliga tidning har jag varit redaktör för sedan 2011. Här presenteras alla klubbens lag, aktiviteter under året och dessutom får sponsorerna annonsera och sist men inte minst finns det en avdelning med sommarens arrangemang. Hemvändardagen, Forshaga Marknad och mycket mer…
Vill du annonsera? Klicka här!

logga_FDN_300bForshagaDejeNytt.se
…började som en portal, en plats för allt om vår del av världen. Forshaga.org. Därefter bytte den form och fick namnet Forshagabloggen.se för att slutligen bli en nättidning med namnet ForshagaDejeNytt.se. Tanken är att skapa en tidning på nätet för oss som bor och finns i och runt Forshaga kommun. Från början fanns även en plan på att göra en papperstidning, men det finns flera aktörer som gör det så ForshagaDejeNytt.se håller till på nätet i stället.
Vill du annonsera? Klicka här!

NaturAktuellt
…Naturskyddsföreningen i Forshagas tidning, har jag också skapat på samma sätt under några år.